Для Харкова настане світла смуга, - аюрведичний терапевт Марія Ланг про обстріли
Для Харкова настане світла смуга, - аюрведичний терапевт Марія Ланг про обстріли

Для Харкова настане світла смуга, - аюрведичний терапевт Марія Ланг про обстріли

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ми всі знаємо, що не буває все погано. Пройде погане – почнеться гарне, і для Харкова настане світла смуга, і у Харкова прийдуть мирні прекрасні дні. Але зараз настільки атмосфера згустилася і настільки вона важка, можна сказати, така обтяжлива... І за цією пеленою товстого туману абсолютно не видно сонця, наче хмари важкі, грозові хмари накрили, і людям здається, що вони назавжди вже залишаться без сонця.

В чому причина? Оскільки справді на території Харкова дуже сильні люди і, можливо, засоби якоїсь масової інформації, які працюють на нашого ворога. Тобто пропаганда. Пропаганда тисне на це місто, і ось ця безвихідь… Мало того, що обстріли, мало того, що атаки щодня і загибель людей, і розганяється дуже сильна пропаганда для того, щоб справді загалом створити враження, що це місто губиться, що це місто ніколи не отримає довгоочікуваного миру, що воно назавжди залишиться ось такою зоною, у якій неможливо буде жити.

Тобто людям не потрібно бути залежними від засобів масової інформації, не потрібно бути залежними від чужих авторитетів. Якщо хтось вам авторитетно починає розповідати про те, що там все погано, не вірте. Тому що будь-які хмари рано чи пізно розвіються. І, ви знаєте, вони розвіються радше рано, ніж пізно, бо на це страждання Харкова випадають чудові карти, які показують, що незабаром ми побачимо зміну ситуації.

Також Politeka писала про те, що Сейраш повідомила про певні торги щодо закінчення війни.

Джерело матеріала
loader
loader