Для знищення Кримського мосту застосують комплексний підхід - Братчук
Для знищення Кримського мосту застосують комплексний підхід - Братчук

Для знищення Кримського мосту застосують комплексний підхід - Братчук

Для знищення Кримського мосту буде накопичено відповідний ресурс вогневих засобів, це буде комплексний підхід.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів речник української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Гадаю, що буде накопичено відповідний ресурс вогневих засобів, це буде комплексний підхід. Буде використовуватися все те, що є у наявності в України», – сказав Братчук.

За його словами, без знищення Кримського мосту не буде повноцінного звільнення тимчасово окупованого Криму. Питання сьогодні в іншій площині – коли це відбудеться.

«Кримський міст – одна із законних цілей для знищення Силами оборони України. Все це відбуватиметься не окремо від інших операцій, які проводять сьогодні Сили оборони. Головне, що настане той момент, він дійсно буде, коли ця логістика повинна буде бути зруйнована. Сьогодні ми бачимо, що процес демілітаризації Криму відбувається. Чорноморський флот Російської Федерації витіснено з українського Севастополя. Він знаходиться у Новоросійську, якщо ми говоримо про ракетоносії. Сьогоднішній ранок це підтверджує. І, власне, знищується та протиповітряна парасолька над Кримом, що потім дозволить використовувати інші засоби вогневого ураження по території тимчасово окупованого Криму», – розповів Сергій Братчук.

Він запевнив, що «настане той момент, коли знищуватиметься найголовніше – логістика і ресурсна база російських окупантів, яка працює не лише і не стільки на Крим, а на увесь фронт, зокрема, на південні напрямки».

«Впевнений, що Кримський міст не вписується у морську стратегію України, яка, сподіваюся, найближчим часом буде затверджена Радою національної безпеки та оборони», – додав речник української добровольчої армії «Південь».

Як повідомляв Укрінформ, командувач ВМС Олексій Неїжпапа в інтерв’ю. Телеканалу «1+1» повідомив, що для звільнення тимчасово окупованого Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є елемент логістики.

Фото ілюстративне

Теги за темою
війна Окупація Криму
Джерело матеріала
loader
loader