Додаткова сесія НМТ: коли учасники отримають запрошення
Додаткова сесія НМТ: коли учасники отримають запрошення

Додаткова сесія НМТ: коли учасники отримають запрошення

Додаткова сесія НМТ: коли учасники отримають запрошення

Роз'яснення дали в УЦОЯО.

Через війну, яку розпочала РФ, в Україні освітній процес зазнав деяких змін. Так, вже три роки поспіль випускники складають національне мультипредметне тестування (НМТ) замість ЗНО. В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) розповіли, коли учасники мультитесту отримають запрошення на додаткову сесію НМТ.

В УЦОЯО зазначили, що у персональних кабінетах учасників додаткової сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) розміщені запрошення.

« У них зазначено адресу тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, та дату тестування», – йдеться у повідомлення.

В Центрі наголосили, що початок тестування для учасників, які складатимуть мультитест в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити НМТ за кордоном, – за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр.

В УЦОЯО додали, що учасники мають заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування, а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення учасника не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру. 

«Додатково застерігаємо від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання своїх персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів», – йдеться у повідомленні.

У цьому році додаткова сесія НМТ триватиме з 11 липня до 19 липня.  Свої результати за шкалою 100-200 балів потенційні бакалаври отримають до 26 липня 2024 року.

Раніше ми писали, коли завершилась основна сесія мультитесту та скільки осіб взяло участь у ній.

Джерело матеріала
loader
loader