Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи
Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи

Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи

Київстар, Vodafone та lifecell постійно конкурують між собою, пропонуючи абонентам вигідні тарифи, в яких поєднується низька вартість та наявність достатньої кількості мобільного інтернету та безкоштовних хвилин.

Портал "Хвиля" вирішив порівняти найдешевші тарифні плани трьох компаній.

Для споживачів, які шукають економічні тарифні плани, українські мобільні оператори пропонують такі варіанти:

Київстар – тариф "LOVE UA Комфорт" за 140 грн./місяць. Варто зазначити, що в компанії його позиціонують як пакет послуг для людей старше 60 років або осіб з інвалідністю. Він включає 6 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки на Київстар, 60 хвилин на інші номери в Україні та 60 SMS.

Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи - Фото 1

Vodafone – тариф "Turbo" за 180 грн./4 тижні (приблизно 45 грн./тиждень). У цьому пакеті компанія пропонує безлімітний інтернет, 800 хвилин на всі мережі України та 10 ГБ у роумінгу.

Lifecell – тариф "Просто Лайф" за 160 грн./4 тижні (40 грн./тиждень). Він включає 8 ГБ інтернету, 300 хвилин на всі мобільні номери України та безлімітні дзвінки на lifecell після використання пакета хвилин.

Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи - Фото 2

Найдоступнішим за ціною є тариф Київстару, проте він пропонує менше інтернет-трафіку. Vodafone і lifecell пропонують щедріші пакети послуг за трохи вищу ціну.

Зазначимо, що споживачам при виборі пакету варто уважно вивчити свої потреби в мобільних послугах і вибрати найбільш вдалий тариф.

Додамо, раніше абонентам Київстар, Vodafone та lifecell підказали, як замовити новий пакет послуг раніше за термін.

Джерело матеріала
loader
loader