"Танці на крові": Аліна Гросу показала, як "відривається" під час обстрілу РФ по Україні
"Танці на крові": Аліна Гросу показала, як "відривається" під час обстрілу РФ по Україні

"Танці на крові": Аліна Гросу показала, як "відривається" під час обстрілу РФ по Україні

Аліна Гросу вирішила показати танці під свою нову пісню, але нарвалася на критику.

Українська співачка Аліна Гросу потрапила в скандал через відео з танцями в той час, коли вся Україна була шокована масштабним ранковим обстрілом з боку країни-терориста РФ.

На своїй сторінці в соцмережах Гросу опублікувала відео, на якому в червоній сукні та на підборах, кружляючи в танці, несе келих із напоєм під свою нову пісню.

"Мій вайб - рухи розкуті. Скоро. Усім вдалого і спокійного тижня. Жодна троянда не постраждала, у келиху - малиновий сироп і вода", - написала Аліна.

Підписники співачки не оцінили її "вайб" у такий страшний день, коли армія РФ атакувала багато міст України ракетою, зокрема, постраждала дитяча лікарня "Охматдит".

"Три години тому... Дві реальності: перша - Київ бомблять, люди гинуть від ракет, "Охматдит"... Діти під завалами; друга - Аліна Гросу публікує відео про свій вайб і розкуті рухи";

"Невже так важко перенести цей пост на кілька днів пізніше? У Києві влучання в дитячу лікарню, діти постраждали, будинки розвалені, десятки загиблих і поранених. У Кривому Розі пекло, а у вас малинові вуста?";

"Танці на крові", - написали підписники Гросу.

Зазначимо, після критики артистка все ж видалила свій пост із танцями.

Аліна Гросу інфографіка
Аліна Гросу / Інфографіка: Главред

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Атака РФ по Україні - що відомо

Уранці в понеділок, 8 липня, по всій Україні оголошено повітряну тривогу - країна-агресор РФ завдала по країні ракетного удару. У Київській області лунали вибухи.

У Кривому Розі зафіксовано одразу кілька влучень, зокрема, по адмінбудівлі одного з промислових підприємств міста.

Також, країна-агресор Росія вдарила ракетами по Покровську в Донецькій області.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader