"Цілі удару досягнуто": у Міноборони РФ цинічно висловилися про свою атаку на дитячу лікарню
"Цілі удару досягнуто": у Міноборони РФ цинічно висловилися про свою атаку на дитячу лікарню

"Цілі удару досягнуто": у Міноборони РФ цинічно висловилися про свою атаку на дитячу лікарню

У Росії заявили, що повідомлення про пошкодження цивільної інфраструктури та вбивство мирних українців нібито вигідні Києву, адже незабаром відбудеться саміт країн-членів НАТО.

У Росії цинічно заявили, що заяви України про удари ЗС РФ по цивільних об'єктах нібито "не відповідають дійсності". Відповідне повідомлення з'явилося на офіційному Telegram-каналі Міноборони Росії.

У відомстві країни-агресора заявили, що удар було завдано нібито в помсту за удари України по енергетичних об'єктах на території РФ. Ба більше, окупанти, за їхніми словами, били "по об'єктах військової промисловості України та авіаційних базах ЗСУ".

Важливо Законна ціль: у ГУР пообіцяли відповідь росіянам за масований ракетний обстріл

"Цілі удару досягнуто. Призначені об'єкти вражені", — заявили в Міноборони РФ.

Росіяни заявили, що повідомлення про удар ЗС РФ по дитячій лікарні в Києві та інших об'єктах цивільної інфраструктури України нібито не відповідають дійсності. Крім того, за словами окупантів, усі руйнування спричинені падінням "української ракети ППО, запущеної із зенітного ракетного комплексу в межах міста".

У Міноборони країни-агресора написали, що повідомлення про пошкодження цивільної інфраструктури та вбивство мирних українців нібито вигідні Києву, адже незабаром відбудеться саміт країн-членів НАТО.

"Мета таких провокацій — забезпечити подальше фінансування київського режиму і продовження війни до останнього українця", — заявили окупанти.

Міноборони РФ про удар по Україні
Фото: Скриншот

Нагадаємо, ЗС РФ після "Охматдиту" атакували медичний центр у Києві. За даними рятувальників, йдеться про будівлю медичного центру в Дніпровському районі столиці. Унаслідок цього загинули 4 людини, а ще кілька дістали травми.

Офіцер ЗСУ Максим Жорін із 3 ОШБр прокоментував удари РФ по Україні. Він заявив, що росіяни спеціально вбивають українських дітей, а також звернувся до громадян, які ухиляються від мобілізації та заважають роботі ТЦК.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader