У ДСНС розповіли про поточну ситуацію на місці влучань у Києві
У ДСНС розповіли про поточну ситуацію на місці влучань у Києві

У ДСНС розповіли про поточну ситуацію на місці влучань у Києві

Руйнування зафіксованіу Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Святошинському районах столиці. Речник ДСНС міста Києва Павло Петров детально розповів 24 Каналу про наслідки удару.

Про удар по "Охматдиту"

На території Шевченківського району сталося влучання в медичний заклад "Охматдит". Є часткова руйнація триповерхового корпусу.

Дуже цинічна атака посеред білого дня. Попередньо відомо про 2 загиблих та 2 постраждалих. Ймовірно, під завалами можуть бути люди,
– наголосив речник ДСНС Києва.

Попри повітряні тривоги, які зараз лунають, рятувальники продовжують працювати на місцях задля пошуку та порятунку людей.

Про влучання по бізнес-центру

Окрім влучання по будинку у Шевченківському районі, під'їзд якого зруйнований, є пошкодження багатоповерхового бізнес-центру. Сталося руйнація на площі 1 500 метрів квадратних.

За попередньою інформацією, загинуло 5 осіб, а 4 постраждалим була надана необхідна медична допомога. Пожежу вдалося ліквідувати.

Рятувальники працюють у захисному обладнанні та із залученням вантажної техніки для підіймання і розбирання тяжких конструкцій.

На першому місці – розбір завалів, цим займаються тільки рятувальники. Також поліційні служби та медики допомагають на місці,
– зазначив Павло Петров.

До слова, уранці в Києві кілька разів оголошували повітряну тривогу, пов'язану із загрозою балістики. Вдруге противник поцілив по медичному центру в Дніпровському районі. Попередньо, чотири людини загинули, ще троє травмованих.

Теги за темою
ДСНС
Джерело матеріала
loader
loader