Удар по "Охматдиту": лікарі оперували поранених дітей у пошкоджених операційних
Удар по "Охматдиту": лікарі оперували поранених дітей у пошкоджених операційних

Удар по "Охматдиту": лікарі оперували поранених дітей у пошкоджених операційних

В Офісі генпрокурора заявили, що кількість загиблих у Києві внаслідок атаки ЗС РФ зросла до 23 осіб. Серед них — двоє дітей.

Через російську атаку на лікарню "Охматдит" у Києві лікарям довелося оперувати поранених дітей просто в пошкоджених операційних. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

За його словами, немовля, якому лише один день, дістало осколкові поранення.

Операція в "Охматдиті"
Фото: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS

Крім того, як повідомили в Офісі генпрокурора України, кількість загиблих у Києві внаслідок атаки ЗС РФ зросла до 23 осіб. Серед них — двоє дітей.

"Станом на 19:00 відомо про 23 загиблих, з них двоє дітей, витягнуті з-під завалів багатоквартирного будинку. 7 загиблих у Солом'янському; 7 у Шевченківському та 9 загиблих у Дніпровському районі. Кількість травмованих зросла до 63", — зазначили у відомстві.

Там також заявили, що всі постраждалі — цивільні люди.

Раніше ЗМІ повідомляли, щоРосія витратила на сьогоднішню ракетну атаку по Україні до 250 млн доларів. За словами журналістів, протиповітряній обороні вдалося знищити 30 російських ракет. Їхня вартість оцінюється в межах від 160 до 200 млн доларів.

Також нагадаємо, що під час удару по "Охматдиту" загинула 30-річна лікарка-нефрологиня Світлана Лук'янчук. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що дівчина була сиротою. Її вихованням займалася рідна тітка.

Теги за темою
Україна війна Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader