Українцям роздадуть безкоштовні продукти: хто може розраховувати на допомогу
Українцям роздадуть безкоштовні продукти: хто може розраховувати на допомогу

Українцям роздадуть безкоштовні продукти: хто може розраховувати на допомогу

8 липня 2024 року Червоний Хрест у місті Дружківка розпочинає запис на отримання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових та гігієнічних наборів для самотніх людей похилого віку (65+) та людей з інвалідністю (І, ІІ груп), які ще не отримували допомогу цього року. Для запису необхідно мати при собі паспорт громадянина України, ІПН та документ, що підтверджує належність до певної категорії.

Про це повідомляє Дружківська міська організація товариства Червоного Хреста України. 8 липня 2024 року Український Червоний Хрест в місті Дружківка оголосив про початок запису на отримання гуманітарної допомоги.

Ця допомога включає продуктові та гігієнічні набори і спрямована на підтримку найуразливіших верств населення.Гуманітарна допомога розрахована на наступні категорії громадян:

  • самотні люди похилого віку (65+);
  • люди з інвалідністю (І та ІІ груп).

Важливо зазначити, що допомога надається лише тим, хто ще не отримував гуманітарну допомогу у 2024 році від Українського Червоного Хреста. Для отримання допомоги, необхідно мати при собі наступні оригінали документів:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код (ІПН);
  • документ, що підтверджує належність до певної категорії (наприклад, пенсійне посвідчення або довідка МСЕК).

Для запису на отримання допомоги можна звернутися за телефонами організації. Вони зараз такі:

  • 095 908 41 19;
  • 095 908 31 41.

Прийом дзвінків здійснюється з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 13:00. Діяльність організації базується на принципах гуманності, нейтральності, незалежності та добровільності.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader