UNITED24 та monobank зібрали рекордну суму на відновлення "Охматдиту"
UNITED24 та monobank зібрали рекордну суму на відновлення "Охматдиту"

UNITED24 та monobank зібрали рекордну суму на відновлення "Охматдиту"

За інформацією міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, спільними зусиллями UNITED24 та monobank вдалося зібрати 100 мільйонів гривень на підтримку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Особливо вражаючим є те, що ця значна сума була акумульована в надзвичайно короткий термін - менше ніж за три години.

"100 мільйонів гривень зібрано! Менше ніж за три години! Збір продовжується, ми дякуємо кожному, хто долучається!", - повідомив Федоров у своєму Telegram-каналі у понеділок, 8 липня 2024 року.

Збір коштів було ініційовано після того, як російські загарбники здійснили ракетний удар по Києву, внаслідок якого постраждали приміщення "Охматдиту". Трагічний інцидент призвів до жертв та поранених.

Реакція українського суспільства на цю подію була миттєвою та потужною. До збору коштів долучилися не лише пересічні громадяни, а й представники бізнесу, державні компанії та банківські установи.

Ініціатива UNITED24 у співпраці з monobank щодо збору 100 мільйонів гривень на підтримку дитячої лікарні знайшла широкий відгук серед українців, що дозволило досягти поставленої мети у рекордно короткий термін.

Варто зазначити, що збір коштів триває, і кожен бажаючий все ще має можливість зробити свій внесок у відновлення та підтримку "Охматдиту".

Джерело матеріала
loader