Вступники коледжів отримали результати тестування
Вступники коледжів отримали результати тестування

Вступники коледжів отримали результати тестування

Вступники коледжів отримали результати тестування

Вони варіюються від 100 до 200 балів.

В Україні триває вступна кампанія 2024 року. Абітурієнти, які брали участь в основній сесії єдиного фахового вступного випробування для вступу на бакалаврат, отримали свої результати за шкалою 100-200 балів, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Інформація про результати розміщена у кабінетах учасників вступних випробувань та передана до ЄДЕБО. У вкладці "Результати" також доступна опція формування екзаменаційної картки, необхідної для вступу до вищих навчальних закладів України.

В УЦОЯО нагадують, що вступникам на бакалаврат на основі НРК5, які бажають продовжити навчання за деякими спеціальностями галузей знань, цьогоріч нададуть можливість за бажанням пройти єдине фахове вступне випробування. Мова йде про "Управління та адміністрування", "Аграрні науки та продовольство", "Публічне управління та адміністрування", спеціальності "Менеджмент соціокультурної діяльності" та "Економіка".

"Бажання складати БЄФВВ з економіки та управління виявила 31 особа, а пройти тестування з аграрних наук охочих не було зовсім. Незважаючи на такі скромні показники, для зареєстрованих учасників було створено всі умови для реалізації права на вступ. Цим правом скористалися тільки 16 зареєстрованих учасників", - повідомили у Центрі.

Раніше заступник міністра освіти й науки Михайло Винницький розповів, які спеціальності є найпопулярнішими серед вступників цього року. За його словами, в Україні зростає попит на такі спеціальності як психологія та комп'ютерні науки. Також популярними є право, економіка, менеджмент.

Джерело матеріала
loader
loader