Зірка "Барбі" Марго Роббі чекає на первістка
Зірка "Барбі" Марго Роббі чекає на первістка

Зірка "Барбі" Марго Роббі чекає на первістка

Австралійська актриса Марго Роббі та її чоловік, кінопродюсер Том Екерлі вперше стануть батьками. Про це повідомляє Daily Mail.

Журналісти видання зняли пару на прогулянку озером Комо, де зірка "Барбі" постала в топі і з округлим животом, а її обранець допомагав їй піднятися на борт човна. Пара поки не прокоментувала новину про майбутнє поповнення у сім'ї.

Роббі та Екерлі познайомилися під час роботи над фільмом "Французька сюїта" у 2013 році, де Том був асистентом режисера, а Марго зіграла одну з ролей. За словами актриси, на той час вона вважала себе одиначкою і навіть не думала про стосунки. Вони довгий час були друзями та разом працювали у продюсерській компанії LuckyChap, а через рік почали зустрічатися. Пара одружилася у грудні 2016 року, влаштувавши приватну церемонію в австралійському місті Байрон-Бей. До весілля подружжя не оголошувало про свої заручини.

В інтерв'ю The Sunday Times Екерлі розповів, що пара з легкістю поєднує особисте життя та роботу, проводячи час разом цілодобово.

- Ми проводимо 24 години на добу [разом], - сказав Екерлі. - Це безперервно. У нас немає перемикача "ввімкнути", "вимкнути". Все стало єдиним цілим.

Том і Марго є продюсерами таких картин, як "Я, Тоня", "Термінал", "Дрімленд", "Перспективна дівчина", телесеріалу "Лялечки", а також одного із найуспішніших фільмів 2023-го "Барбі", який зібрав у кінопрокаті понад 1 мільярд доларів.

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader
loader