Які знаки будуть особливо щасливими до кінця літа: прогноз астрологів
Які знаки будуть особливо щасливими до кінця літа: прогноз астрологів

Які знаки будуть особливо щасливими до кінця літа: прогноз астрологів

Літо, як правило, ми сприймаємо як період щастя та оптимізму. Але для деяких знаків зодіаку він може бути особливо вдалим.

Як стверджують астрологи, для них положення планети успіху Юпітера та планети кохання та достатку Венери буде найбільш вдалим. Разом вони принесуть народженим під цими знаками неабиякий успіх. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, чи потрапив ваш знак у цей благословенний перелік.

Близнюки

Юпітер, планета процвітання, у травні розпочав своє річне перебування у вашому знаку. Це передвіщає вам особливо вдале літо. Це ідеальний час, щоб повірити у себе і в те, що обставини будуть працювати на вашу користь. Ви відчуєте себе у синхронності з Всесвітом і чималі можливості відкриються вам.

Особливо сприятливим буде для вас вересень. З 14 числа Юпітер у вашому знаку утворить благотворний тригон з Венерою. Це поєднання двох сприятливих планет у потужних секторах вашої натальної карти подарує вам хвилююче відчуття можливостей та взаємозв'язку. Скористайтеся цим космічним благословенням, щоб здійснити свої мрії та амбіції. Дозвольте неприборканій енергії Юпітера та чарівності Венери провести вас через сезон, наповнений щасливими моментами та чудовими сюрпризами.

Лев

Цього літа Меркурій пройде ретроградним рухом через ваш знак. Однак навіть це не завадить вашому гарному настрою. По-перше, благополучна планета Юпітер проведе все літо у вашому одинадцятому будинку, який, природно, пов'язаний із успіхом, надіями та бажаннями. Крім того, витончена Венера висвітлюватиме ваш знак з 11 липня по 4 серпня, надаючи вам особливої ​​чарівності та полегшуючи здійснення бажаного.

На вас чекають захопливі пригоди та нові знайомства. Ви відчуєте як синхронізуєтесь зі Всесвітом і почнете дивитись у майбутнє з оптимізмом. 7 серпня Сонце у вашому знаку увійде у гармонійний аспект із Юпітером, що принесе вам багато сприятливих моментів. Прийміть цей період космічної прихильності. Дозвольте вирівнюванню небесних тіл вести вас до здійснення ваших бажань та максимального використання можливостей, які зустрічаються на вашому шляху. Це літо обіцяє стати для вас сезоном зростання, радості та процвітання.

Терези

Щасливий Юпітер проводить все літо у вашому дев'ятому будинку, пов'язаному з пригодами, дослідженнями та долею. Це ідеальний час, щоби впевнено використовувати кожну можливість, яка з'являється на вашому шляху. Завдяки сприятливим астрологічним ознакам це літо стане для вас часом оптимізму, розширення вашого кругозору та віри в те, що ризик може бути корисним.

Один із найвизначніших моментів настане 14 вересня, коли Юпітер утворить корисний тригон із вашим космічним управителем Венерою. Таке розташування двох сприятливих планет у стимулюючих областях вашої натальної карти подарує вам п'янке відчуття магії та гармонії. Навіть ваші найпотаємніші бажання будуть збуватись досить легко. Прийміть цей період. Використовуйте авантюрну енергію Юпітера, щоб дослідити нові можливості, і дозвольте чарівності Венери допомогти вам у досягненні ваших цілей. Це літо обіцяє стати часом зростання та справдження мрій.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які знаки зодіаку стикнуться з труднощами у липні.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader