“Ваш внесок є неоціненним”: Умєров звернувся до українців за кордоном
“Ваш внесок є неоціненним”: Умєров звернувся до українців за кордоном

“Ваш внесок є неоціненним”: Умєров звернувся до українців за кордоном

Наша майбутня перемога формується завдяки маленьким крокам кожного.

Всіх громадян України, які зараз перебувають у Європі, закликають стати добровольцями. Їх запрошують долучитися до лав Українського легіону.

Про це написав міністр оборони Рустем Умєров.

Деталі

Стало відомо, що Україна та Польща підписали угоду про співробітництво. Документ, який підписали Володимир Зеленський і Дональд Туск, є новим важливий кроком у зміцненні обороноздатності обох держав-сусідів.

За словами очільника Міноборони, одним із ключових положень цієї угоди є створення Українського легіону. Йдеться про спеціальний добровольчий підрозділ, який буде тренуватися на території Польщі для захисту нашої Батьківщини.

“Ця ініціатива демонструє непохитну підтримку і солідарність з боку наших європейських партнерів, а також готовність стояти пліч-о-пліч з Україною”, — стверджує він.

Чому варто долучитися до легіону

За словами міністра, вступити до лав легіону варто через те, що: 

  • добровольці отримають найсучаснішу підготовку від союзників з Польщі, Литви та інших країн Євросоюзу;
  • легіон буде оснащений найкращим обладнанням від міжнародних партнерів, що підвищить його ефективність на полі бою;
  • українці, які перебувають у країнах Європейського Союзу, зможуть добровільно приєднатися до оборони України, підписавши контракт зі Збройними силами.

"Ми закликаємо всіх українців, які перебувають у Європі, приєднатися до Українського легіону. Ваш внесок є неоціненним у нашій боротьбі за свободу та незалежність. Кожен ваш крок наближає нас до перемоги!", — підсумував Умєров.

Джерело матеріала
loader
loader