Малюська відреагував на чутки про відставку жартом про Боголюбова
Малюська відреагував на чутки про відставку жартом про Боголюбова

Малюська відреагував на чутки про відставку жартом про Боголюбова

Міністр юстиції України Денис Малюська відреагував на інформацію ЗМІ про свою можливу відставку. У фейсбуці Малюська опублікував селфі у поїзді та пожартував, що думає над незаконним виїздом з України за «схемою Боголюбова». 

- У зв’язку з новиною від УП про плановану відставку. У наступну середу треба бути в Нідерландах. Думаю над «схемою Боголюбова». Вуса треба збривати, чи є хтось з читачів із вусами на фото у закордонному паспорті? - написав він.

Фото: facebook.com/Denis Malyuska

  • 10 липня “Українська правда” з посиланням на свої джерела написала, що в уряді можуть замінить декілька міністрів, а також самого прем'єра Дениса Шмигаля. Стосовно міністра юстиції України Дениса Малюськи сказано, що він якийсь час тому вже підписав заяву про відставку без дати, але поки що її в хід не пустили. Обов'язки міністра юстиції нібито можуть покласти на віцепрем'єрку з євроінтеграції Ольгу Стефанішину.
  • 9 липня Державне бюро розслідувань оголосило підозру бізнесмену Геннадію Боголюбову у незаконному перетині кордону. За даними слідства, колишній співвласник ПриватБанку виїхав з України на поїзді за чужим паспортом, який був втрачений у 2022 році.
Джерело матеріала
loader
loader