Лідер гурту Друга ріка звалився зі сцени на глядачів
Лідер гурту Друга ріка звалився зі сцени на глядачів

Лідер гурту Друга ріка звалився зі сцени на глядачів

Зате тепер точно відомо, співає Харчишин наживо чи під фонограму.

Український співак і лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин під час концерту у Львові здивував шанувальників акробатичним номером. Щоправда, незапланованим.

Так, під час виконання пісні "Вже не сам", артист походжав сценою, і не помітив, як вона скінчилася. Тоді Харчишин просто ступив у порожнечу.

Він упав на глядачів, які швидко допомогли йому піднятися на ноги. Судячи з усього, співак не зазнав серйозних травм і пошкоджень - вставав він із широкою посмішкою на обличчі.

При цьому Харчишин проявив чудеса професіоналізму: він не став переривати виступ і продовжив співати, як ні в чому не бувало, під схвальні вигуки шанувальників.

Дивіться відео падіння Валерія Харчишина зі сцени:

Хто такий Валерій Харчишин?

Валерій Володимирович Харчишин (укр. Валерій Володимирович Харчишин; нар. 26 травня 1974, Любар, Житомирська область) - український рок-музикант. Лідер рок-гурту "Друга Ріка", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий шоумен Анатолій Анатоліч погризся з "супермамою" Таєю через "мир за будь-яку ціну". Блогерка, в чиїх словах він знайшов "довгі вуха" російської пропаганди, зробила низку обурливих заяв про війну.

Також стало відомо, що співак-військовий Андрій Хливнюк помстився окупантам за Охматдит. Лідер гурту Бумбокс показав, як правильно конвертувати свій гнів у дії проти агресора.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader