Шерон Стоун розповіла, як втратила 18 мільйонів доларів після важкого інсульту
Шерон Стоун розповіла, як втратила 18 мільйонів доларів після важкого інсульту

Шерон Стоун розповіла, як втратила 18 мільйонів доларів після важкого інсульту

Зірка "Основного інстинкту" накопичила значні статки завдяки своїй успішній кінокар'єрі, але після крововиливу в мозок і подальшого відновлення вона опинилася без гроша.

Знаменита американська акторка Шерон Стоун залишилася ні з чим, коли одужала від інсульту, перенесеного 2001 року, незважаючи на те, що на той момент змогла накопичити величезну суму грошей, повідомляє Мirror.

66-річна голлівудська акторка Шерон Стоун розповіла, що втратила всі свої статки у 18 мільйонів доларів після страшної хвороби. За її словами, інсульт повністю змінив її світогляд.

"Повністю. На сто відсотків. Буддійський монах сказав мені, що я перевтілилася у своє колишнє тіло. Я пережила смерть, а потім мене повернули назад. У мене був крововилив у мозок протягом дев'яти днів, тому мій мозок був виштовхнутий вперед. Він не був розташований у моїй голові там, де він був раніше. І поки це відбувалося, все змінилося. Мій нюх, мій зір, мій дотик. Я не могла читати кілька років. Усе було розтягнуто, я бачила тільки кольорові візерунки. Багато хто думав, що я помру", — поділилася актриса.

Актриса Шерон Стоун
Фото: Officiel de la rédaction de Monaco-Matin

Вона також розповіла, як люди використовували її в цей вразливий час: "Люди використовували мене в той час. У мене було 18 мільйонів доларів завдяки всім моїм успіхам, але, коли я повернулася і перевірила свій банківський рахунок, усе пропало. Навіть мій холодильник, мій телефон — усе було записано на імена інших людей. У мене не було грошей".

Стоун, яка повернулася до акторської кар'єри наприкінці 2000-х років і також зайнялася другою кар'єрою художника, повинна була навчитися "відпускати" речі та жити сьогоденням, а не таїти в собі почуття образи.

Шерон Стоун
Фото: Sharon Stone/Instagram

Вона висловила свій надихаючий погляд: "Я вирішила залишатися тут і зараз і відпустити всі образи. Я вирішила не чіплятися за хворобу, за гіркоту чи гнів. Якщо ви вкусите насіння гіркоти, воно ніколи вас не покине. Але якщо ви будете вірити, навіть якщо ця віра буде розміром з гірчичне зерно, ви виживете. Тому тепер я живу заради радості. Я живу заради своєї мети".

Раніше, 3 червня, Фокус писав, що Шерон Стоун привітала сина з 24-річчям і поділилася рідкісною фотографією своїх дітей.

Теги за темою
Гроші актриса
Джерело матеріала
loader
loader