Стадо слонів затоптало туриста: подробиці трагедії
Стадо слонів затоптало туриста: подробиці трагедії

Стадо слонів затоптало туриста: подробиці трагедії

Представник місцевої ради з туризму каже, що самиця стада "розлютилася", оскільки там були присутні дитинчата, і накинулася на нього.

Іспанського туриста на смерть затоптало стадо слонів у національному парку в Південній Африці після того, як він вийшов з автомобіля, щоб сфотографувати тварин.

Про це пише Independent.

За повідомленням місцевої поліції, 43-річний турист, ім'я якого офіційні особи не називають, відвідував у неділю, 7 липня, національний парк Піланесберг разом із трьома іншими мандрівниками. Під час сафарі вони помітили стадо слонів, серед яких було декілька дитинчат. Він вийшов з автомобіля, щоб сфотографувати їх.

Представник місцевої ради з туризму Пітер Нел розповів журналістам, що матріархиня стада "розлютилася", оскільки з нею були діти, і накинулася на нього. Решта стада слонів також почала нападати на нього.

За повідомленням південноафриканського видання The Citizen, туриста відвезли до лікарні, де він помер внаслідок отриманих травм.

Один з відвідувачів парку розповів, що бачив, як повз них промчала карета швидкої допомоги, яка, ймовірно, забрала пораненого туриста з парку.

"Відвідувачі парку повинні розуміти, що це дикі тварини", - повідомило джерело The Citizen. "Не можна просто вийти з машини і підійти до тварини. Селфі або наближення до тварини, яка може сприйняти вас як загрозу або загарбника її території, може мати жахливі наслідки".

  • Чоловіки влаштували різанину через статеві ограни своїх дружин: що сталося (фото)
  • Подружжя заради розваги знімало на відео, як дворічна донька застрягла в гарячій машині у спеку
  • Гей, який виріс у секті, розповів, як його змусили одружитися і стати батьком сімох дітей
Джерело матеріала
loader
loader