Пол Мескаль зізнався, що любив виснажливі тренування для "Гладіатора 2" і показав рельєфні м'язи
Пол Мескаль зізнався, що любив виснажливі тренування для "Гладіатора 2" і показав рельєфні м'язи

Пол Мескаль зізнався, що любив виснажливі тренування для "Гладіатора 2" і показав рельєфні м'язи

Під час нещодавнього інтерв'ю на радіо Пол відзначив жорсткий графік і фізичні навантаження під час зйомок. Але назвав усе це відносно незначною проблемою.

Пол Мескаль розповів про те, яким став для "Гладіатора 2"

Актора Пола Мескаля під час інтерв'ю на радіо запитали про підготовку до зйомок у блокбастері "Гладіатор 2". І Мескаль відповів так:

Я мав усі зручності. У мене був чудовий тренер. Люди говорили мені, що і коли їсти. Щоб зніматися в такому фільмі, треба багато тренуватися, і мені це подобалося. Утім, звичайно, в певні моменти це втомлює.

Трохи раніше перед цим інтерв'ю Пола показали без сорочки у трейлері зйомок "Гладіатора 2". Зображенням поділився його партнер по фільму Педро Паскаль у соціальних мережах. Шанувальники буквально заполонили розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками про фото.

Я просто хотів бути великим і сильним і виглядати як хтось, хто може завдати трохи шкоди. Бо іноді, прагнучи ідеального вигляду, можна стати схожим на модель, а не на воїна,
– додав Мескаль щодо фізичної підготовки до ролі.

Педро Паскаль також розповів, як йому довелося битися зі своїм партнером по фільму: "Він став таким сильним. Я б радше хотів, щоб мене викинули з будівлі, ніж битися з ним знову".

Рассел Кроу, Пол МескальЧи зможе Пол Мескаль перевершити Рассела Кроу? / Колаж 24 Каналу фото First Vanity Fair look та Moviestore

Довгоочікуване продовження "Гладіатора" режисера Рідлі Скотта дебютує через 24 роки після виходу на екрани оригінальної стрічки у 2000 році. Тоді фільм здобув 5 Оскарів з 11 номінацій.

У центрі уваги "Гладіатора 2" – Луцій Верус, якого грає Пол Мескаль. До зіркового акторського складу також увійшли Дензел Вашингтон, Дерек Якобі, Джозеф Квінн та інші.

Джерело матеріала
loader
loader