Прокуратура розпочала розслідування за фактом удару по Вознесенську
Прокуратура розпочала розслідування за фактом удару по Вознесенську

Прокуратура розпочала розслідування за фактом удару по Вознесенську


Внаслідок ворожого обстрілу загинув чоловік, ще восьмеро осіб були травмовані. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставлено до медичного закладу

Прокуратура розпочала розслідування російського обстрілу підприємства у Вознесенську на Миколаївщині 10 липня, внаслідок якого загинула одна особа, ще восьмеро – травмовано. Про це Офіс Генпрокурора у четвер, 11 липня.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни

10 липня вдень збройні сили РФ завдали ракетний удар по підприємству у місті Вознесенськ Миколаївської області, на території якого перебували цивільні.

Внаслідок вибуху загинув чоловік, ще восьмеро осіб були травмовані, їх доправили до медичного закладу.

 

 

У результаті ураження зайнялася пожежа складських приміщень підприємства, пошкоджено приватні будинки та автомобілі. Пожежу ліквідували співробітники ДСНС.

Нагадаємо, уночі 9 липня під час ворожого обстрілу Баштанського району балістичною ракетою дістали поранення двоє працівників сільгосппідприємства, а напередодні у Вознесенському районі через пожежу внаслідок обстрілу дістали опіки жінка й дитина.

Нещодавно на Миколаївщині уламки ракети впали на трасу. Один водій дістав уламкове поранення, ще один – постраждав у ДТП, яка виникла в той же момент. 



Теги за темою
Обстріл Прокуратура
Джерело матеріала
loader
loader