Український трейлер «Єретика»
Український трейлер «Єретика»

Український трейлер «Єретика»


 Компанія ADASTRA CINEMA офіційно анонсує вихід у широкий прокат нового горору та психологічного трилеру від студії А24 – «Єретик».  Фільм зняли режисери Скотт Бек і Браян Вудс, відомі своєю сценарною роботою у франшизі «Тихе місце». Картина з’явиться в українських кінотеатрах цього року. Точна дата буде відома незабаром.

 За сюжетом, двоє мормонських міссіонерок (Софі Тетчер і Хлоя Іст) намагаються навернути у віру літнього чоловіка (Г’ю Ґрант). Проте, на перший погляд милий слухач, виявляється маніяком та антирелігійним фанатиком. Тепер дівчатам доведеться шукати вихід з його будинку-лабіринту з безліччю пасток та витончених тортур, які Єретик називає - “випробуванням віри”. 

 «Єретик» Бека та Вудса зібрав по-справжньому зірковий каст акторів. Радикально нове для своєї кар’єри амплуа отримав зірка «Джентльменів» Г’ю Ґрант - фанатичний атеїст, що балансує між іронічним циніком та жорстоким маніяком. Ролі сестер-мормонок виконують яскраві Софі Тетчер («Шершні», «MaXXXін») та Хлоя Іст («Фабельмани»). 

 Продюсером фільму виступила Стейсі Шер, яка працювала з Квентіном Тарантіно над його культовими стрічками «Кримінальне чтиво», «Джанго вільний» і «Мерзенна вісімка», а також спродюсувала «Ерін Брокович» та горрор «Ключ від усіх дверей». Втілити на екрані похмурі лабіринти «Єретика» режисеру допомагав легендарний оператор «Олдбоя», «Воно» та «Вонки» Чунг-хун Чунг.

 Стрічка поєднує в собі головоломку та моторошну естетику в стилі «Смертельного лабіринту», «Людини-невидимки» та франшизи «Пила».  Небезпечна мишоловка, в яку потріпляють юні героїні, поставить перед ними та глядачем незручні питання: “чи може хтось мати монополію на мораль?” і “хто саме - заслуговує на диво?”.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader