Тизер фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ»
Тизер фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ»

Тизер фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ»


 Дистриб’ютор Kinomania Film представив перший тизер фантастичного екшну «Капітан Америка: Чудесний новий світ» від Marvel Studios. Цей проєкт для Кевіна Файґі став головним болем, звісно, до «Блейда» (картина поміняла вже двох режисерів і шість сценаристів, а й досі не зрушила з мертвої точки) йому ще далеко, але проблеми все ж були: інсайдери повідомляли, що після перших тестових показів публіка так плювалася від побаченого, що довелося перезняти 3/4 фільму.

 Головні ролі у кінокоміксі зіграли: Ентоні Макі («Смертельна зона»), Гаррісон Форд («Індіана Джонс і Реліквія долі»), Денні Рамірес («Топ Ґан: Меверік»), Шира Гаас («Неортодоксальна»), Джанкарло Еспозіто («Краще подзвонiть Солу») та інші. Режисер стрічки є  Джуліус Она («Парадокс Кловерфілда»). Вийде оновлений Капітан Америка в українських кінотеатрах 13 лютого 2025 року.

 Синопсис: Після зустрічі з новообраним президентом США Таддеусом Россом, Сем опиняється в епіцентрі міжнародного скандалу. Він має з'ясувати мету підступної глобальної змови до того як її справжній лідер змусить весь світ червоніти від люті.

ДУБЛЬОВАНИЙ ТИЗЕР:

ОРИГІНАЛЬНИЙ ТИЗЕР:

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader