Чекаємо в Україні: новий кросовер MG недорого сегмента показали у мережі
Чекаємо в Україні: новий кросовер MG недорого сегмента показали у мережі

Чекаємо в Україні: новий кросовер MG недорого сегмента показали у мережі

Китайська компанія MG офіційно представила новий кросовер HS 2 покоління. Це модель популярного недорогого сегменту, хоча ціна все ж таки здається дивною для машини з КНР. Новинка може з'явитись в Україні. Її показали у мережі на свіжих фото.

Новий MG HS 2024 повинен був стати дешевим – як і всі китайські машини. Але виявився дорожчим за деяких суперників. OBOZ.UA нагадує, що кросовер змагатиметься з Toyota RAV4, Kia Sportage та іншими бестселерами.

Автомобілі MG продаються і в Україні, така новинка підійшла б місцевій модельній лінійці. Кросовер MG HS 2024 майже не схожий на інші моделі бренду. Але нагадує багато китайських автомобілів – географічну приналежність виробника можна визначити безпомилково.

MG HS

Спереду китайський кросовер MG HS 2024 модельного року повністю змінився і отримав зовсім інше "обличчя". Тепер дизайн моделі відповідає ефектнішому напрямку.

З'явилися нові фари, передній та задній бампери, замінили ліхтарі. Тут тепер зовсім інший силует. Фактично автомобіль є копією китайського кросовера Roewe RX5 із зміненими деталями. Тобто дизайнери виконали досить ліниву роботу.

MG HS

Новий MG HS вирушить у продаж з бензиновим 1,5-літровим мотором (169 к.с.) та гібридною силовою установкою. Ціна MG HS 2024 виявилася напрочуд високою для китайського автомобіля – від 32 000 доларів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий кросовер VW для українського ринку.

Джерело матеріала
loader
loader