Нафтобазу з пальним у Ростовській області підірвали дрони СБУ - джерело
Нафтобазу з пальним у Ростовській області підірвали дрони СБУ - джерело

Нафтобазу з пальним у Ростовській області підірвали дрони СБУ - джерело

Безпілотники Служби безпеки України в ніч на 13 липня підпалили нафтобазу у Цимлянському районі Ростовської області РФ.

Про це повідомило Укрінформу джерело у правоохоронних органах.

Зазначається, що минула ніч виявилася дуже спекотною для російської нафтобази в Цимлянському районі Ростовської області.

За інформацією джерела, саме дрони СБУ "запалили" бавовну на об‘єкті, де зберігалися різні марки бензину та дизельне пальне загальним об‘ємом 12,5 тисяч кубометрів. Уночі місцеві почули вибух, після якого розпочалася сильна пожежа. Для гасіння пожежі задіяли майже півсотні осіб та 14 одиниць техніки, пожежі присвоєно найвищий ранг складності.

"Дрони СБУ продовжують запроваджувати точкові економічні санкції проти енергетичного комплексу росії, який працює на війну в Україні. Вже понад три десятки успішних ударів по російських нафтобазах та НПЗ значно скоротили нафтопереробку та доходи росії. І ці санкції будуть тільки збільшуватись", - наголосило поінформоване джерело.

Як повідомляв Укрінформ, фахівці Головного управління розвідки Міноборони і Служби безпеки України завдали удару безпілотниками по військовому аеродрому Ахтубінськ в Астраханській області РФ, електропідстанції в Ростовській області, а також по нафтобазі в Калачі-на-Дону Волгоградської області.

Теги за темою
Росія СБУ пожежа
Джерело матеріала
loader
loader