25-річний уродженець Львівщини за кермом «KIA» збив 10-річного хлопчика на електросамокаті
25-річний уродженець Львівщини за кермом «KIA» збив 10-річного хлопчика на електросамокаті

25-річний уродженець Львівщини за кермом «KIA» збив 10-річного хлопчика на електросамокаті

Вчора, 13 липня, у Хустському районі Закарпатської області трапилася дорожньо-транспортна пригода — водій автомобіля марки «КІА» наїхав на малолітню дитину. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Закарпаття.

Автопригода сталася у селі Синевир. На місце ДТП прибула слідчо-оперативна група, яка оглянула місце аварії та встановили попередні обставини події.

«25-річний уродженець Львівської області рухався на своєму транспортному засобі по автодорозі територіального значення у напрямку села Синевир. Саме в цей час по краю проїзної частини, в попутному напрямку легковика, також рухався 10-річний хлопчик на електросамокаті та раптово здійснив маневр ліворуч», – розповіли у поліції.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав численні травми, його госпіталізували до місцевого медзакладу. За даними правоохоронців, водій KIA перебував за кермом у тверезому стані.

Фото: ГУНП у Закарпатській області

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Винуватцю ДТП загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Також його можуть позбавити права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 2 липня Тячеві Закарпатської області зіткнулись автомобілі Hyundai та Infiniti. Внаслідок аварії 35-річна водійка Hyundai та її 9-річна донька отримали травми, їх госпіталізували до лікарні.

25-річний уродженець Львівщини за кермом «KIA» збив 10-річного хлопчика на електросамокаті - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader