Довгоочікувана поява: онкохвора Кейт Міддлтон відвідала чоловічий фінал Вімблдону
Довгоочікувана поява: онкохвора Кейт Міддлтон відвідала чоловічий фінал Вімблдону

Довгоочікувана поява: онкохвора Кейт Міддлтон відвідала чоловічий фінал Вімблдону

Цього року це друга публічна поява принцеси Уельської на публіці. До своєї мами і тітки Піппи Міддлтон у фіналі Вімблдонського турніру приєдналася принцеса Шарлотта.

Принцеса Уельська Кейт Міддлтонрідко з'являється на публіці під час лікування раку. Але 14 липня вона зробила виняток і відвідала один зі своїх улюблених літніх заходів — Вімблдон, повідомляє Еxpress.

42-річна Кейт прибула на фінал чоловічого одиночного розряду в неділю з двома несподіваними гостями: своєю 9-річною дочкою, принцесою Шарлоттою, і 40-річною сестрою Піппою Міддлтон. Це всього лише друга публічна поява Кейт цього року, оскільки вона продовжує концентруватися на своєму одужанні. Як покровителька Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету, роль, яку їй надала королева Єлизавета ІІ 2016 року, Кейт також вручить трофей переможцю після матчу.

Коли дружина принца Вільяма, одягнена в стильну фіолетову сукню від Safiyaa, увійшла в Королівську ложу, розташовану над Центральним кортом, вона отримала бурхливі оплески і овації від глядачів турніру. Явно зворушена привітаннями, Кейт посміхнулася і помахала рукою присутнім, а потім посіла своє місце поруч з Шарлоттою і Піппою.

Під час трансляції матчу на BBC великий тенісист Джон Макінрой сказав, що було приголомшливо бачити принцесу Уельську у фіналі "після того, що їй довелося пережити". Дует матері і дочки також зустрівся з колишніми чемпіонками в клубному будинку, включно з Еммою Радукану, яка подарувала Кейт квіти.

Нагадаємо, 12 липня повідомлялося, що Кейт Міддлтон відмовила королю Чарльзу III в одному незвичайному проханні. Незважаючи на відмову, принцеса Уельська та її свекор продовжують підтримувати теплі стосунки. Зараз вони обидва лікуються від раку.

Теги за темою
Кейт Міддлтон Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader
loader