Дрони СБУ вразили велику нафтобазу в Ростовській області РФ
Дрони СБУ вразили велику нафтобазу в Ростовській області РФ

Дрони СБУ вразили велику нафтобазу в Ростовській області РФ

У Ростовській області Росії велику нафтобазу охопила масштабна пожежа після успішної атаки українськими дронами. Про це пише "24 канал", посилаючись на джерела у Службі безпеки України.

- Дрони СБУ продовжують запроваджувати точкові економічні санкції проти енергетичного комплексу Росії, який працює на війну в Україні. Вже понад десяток успішних ударів по російських нафтобазах та НПЗ значно скоротили нафтоперероблювання та доходи країни-агресора. І ці санкції лише збільшуватимуться, - повідомили у спецслужбі.

Як зазначено у повідомленні, масштабний вибух стався на російській нафтобазі у Цимлянському районі. Відомо, що на цьому підприємстві росіяни зберігали різні марки бензину та дизельне пальне загальним обсягом 12,5 тисяч кубометрів. Після гучної "бавовни" територію бази охопив вогонь. Для гасіння вогню в російському МНС уже залучили близько 50 осіб особового складу та 14 одиниць техніки, а пожежі надано найвищий ранг складності.

  • 9 липня українські безпілотники атакували шість областей Росії. Під удар потрапили нафтобаза та електропідстанції. Тоді Міноборони Росії заявило, що за ніч знищили та перехопили 38 українських безпілотників: 21 у Ростовській області, сім у Курській, п'ять в Астраханській області, три у Білгородській та два у Воронезькій області.
  • 11 липня кілька регіонів Росії були атаковані безпілотниками. Деякі з них долетіли до підмосковного Ступіно, що за 100 км на південь від Москви. За словами мера Москви Сергія Собяніна, БПЛА був збитий.
Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader