Ребел Вілсон розповіла як вона справді схудла на 35 кг і про свою мотивацію
Ребел Вілсон розповіла як вона справді схудла на 35 кг і про свою мотивацію

Ребел Вілсон розповіла як вона справді схудла на 35 кг і про свою мотивацію

Знаменита австралійська акторка, сценаристка та продюсерка Ребел Вілсон потрапила в заголовки газет після того, як помітна схудла. Кілька років тому зірка почала публікувати дописи у своєму Instagram, щоб поділитися деякими тренуваннями, які вона виконує.

Протягом наступних актриса періодично ділилися фотографіями, щоб показати, як послідовні фізичні вправи призвели до її поступової втрати ваги. У серпні минулого року вона оголосила, що втратила загалом понад майже 35 кілограмів, пише Eat This Not That.

Як зізнавалась вона у своїх інтерв’ю, у минулому її із зайвою вагою залюбки знімали в кіно- та у телевізійних проектах. "У мене була робота, де мені платили багато грошей, щоб я була більшою", — сказала вона.

Однак тепер, коли вона схудла, Вілсон помітила, як вона привернула увагу. "Але я це розумію. Опра — один із моїх героїв. Вона, звичайно, боролася з проблемами харчування, і я завжди дивилась б її епізоди, коли вона говорила про це", - розповідає зірка.

Проте тепер, за словами актриси, громадськість більше зосередилася на її тілі, ніж на професійних досягненнях. Вона нагадала, що у 2019 році у неї вийшло чотири фільми, два з яких вона спродюсувала, і один, "Кролик Джоджо", який був номінований на премію "Оскар" за найкращий фільм". "Проте тепер у мене більше преси, коли я нічого не роблю, окрім як худну", - розповідає вона.

Ребел Вілсон розповіла як вона справді схудла на 35 кг і про свою мотивацію

Разом з тим Вілсон каже, що її втрата ваги не пов’язана із зовнішністю. Як і у випадку з багатьма людьми, схоже, вона сприймала карантин, викликаний пандемією, як можливість зосередитися на догляді за собою.

"Справа не в тому, щоб мати певний розмір, вагу чи щось інше. Йдеться лише про те, щоб любити себе та подорож, на якій ти йдеш. І для мене жінки, які, на мою думку, найкрасивіші — це ті, хто бере участь у своїй власній силі", - пояснює акторка.

Для того, аби схуднути, Вілсон активно займалася фітнесом. "Це спрацювало, тому що це був підхід до всього способу життя та боротьба з емоційним харчуванням. Я не повністю вилікувалася. Але я навчився справлятися з цим", - каже вона.

Вілсон також додала, що вперше в житті вона схудла і зберігла вагу.

Раніше OBOZ.UA розповів, чому співачка Карді Бі не хоче бути худою  та кидає виклик стандартам краси.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader