Що упускає світ, обираючи американцям "правильного" президента
Що упускає світ, обираючи американцям "правильного" президента

Що упускає світ, обираючи американцям "правильного" президента

Так, вибори президента наймогутнішої світової держави безумовно важливі. Від їхніх результатів залежить і світова безпека зокрема.

Ювілейний саміт НАТО, що завершився у Вашингтоні, очікувано не приніс жодних проривних рішень для України в питаннях членства. Хоча і зовсім невдалим для Києва його не можна назвати - було оголошено рішення про посилення ППО країни, подальшу військову підтримку, підписано документи з певними зобов'язаннями допомагати в захисті від російської агресії.

Але примітним є зміщення фокусу уваги. ЗМІ та експерти одразу ж кинулися захоплено обговорювати застереження Джо Байдена, а зовсім не постійні бомбардування України, загрозу східному флангу НАТО, не військове посилення РФ і всієї "осі зла", про яке безперестанку говорять військові фахівці.

Так, вибори президента наймогутнішої світової держави безумовно важливі. Від їхніх результатів залежить і світова безпека зокрема. Але важливо не випустити з уваги і більш практичні речі, "вибираючи" всім світом американцям "правильного" президента.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну і виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Теги за темою
Джо Байден
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader