Бізнес-книгу "CEO Excellence" вже віддали до друку, – Голик
Бізнес-книгу "CEO Excellence" вже віддали до друку, – Голик

Бізнес-книгу "CEO Excellence" вже віддали до друку, – Голик

Бізнес-бестселери українською для українців – з такою ініціативою цього року виступив підприємець Юрій Голик. Разом з видавництвом "Фоліо" вони придбали права на низку топових книг на бізнесову тематику, які в 2022 році увійшли до рейтингу від Forbes. Перша з них – "CEO Excellence" від Керолайн Дьюар, Скотта Келлера та Вікрама Малготри – вже невдовзі потрапить до читача в форматі класичної паперової книги. Про старт друку підприємець повідомив на свої сторінці.

Книга надійде в продаж орієнтовно за шість тижнів. В фокусі авторів "Досконалості керівника" – дослідження унікальності світогляду людей, які змогли стати ефективними СЕО. Вивчення досвіду 8 000 топ-менеджерів з усього світу, 67 розгорнутих інтерв'ю з визнаними лідерами бізнесу – читач отримає систематизовану картинку поведінки й мислення справді успішних керівників.

Бізнес-книгу "CEO Excellence" вже віддали до друку, – Голик

Другою зі списку в українські книгарні потрапить "Butler to the World" Олівера Булло. Ця перекладена ще в травні книга розповідає про потаємні сторони британської економіки. В центрі дослідження – олігархи, прихована корупція і витоки цих негативних явищ.

"Українські читачі були обмежені у своєму праві отримувати доступ до світового досвіду та знань рідною мовою. Книги за традицією несуть свою просвітницьку місію, і на цьому шляху не має бути мовних бар’єрів. Ми поступово виправимо цю несправедливість", – зазначив Юрій Голик.

До настання 2025-го в асортименті книгарень з’являться й інші чотири бестселера з топу Forbes: "Power Failure: The Rise and Fall of American Icon" Вільяма Д. Коена, "When McKinsey Comes to Town: The Hidden Influence of the World's Most Powerful Consulting Firm" Уолта Богдановича і Майкла Форсайта, "Money Men" Дена МакКрама та "The Power Law. Venture Capital and Art of Disruption" Себастьяна Маллабі.

Джерело матеріала
loader
loader