День Подяки в Україні: з'явилася пропозиція ввести нове свято
День Подяки в Україні: з'явилася пропозиція ввести нове свято

День Подяки в Україні: з'явилася пропозиція ввести нове свято

Пропонується ввести в Україні день Подяки зокрема і державам Європи, Заходу, які підтримали нашу країну у критичні часи російської агресії.

Про це йдеться у петиції на сайті президента України.

Автор (ініціатор) звернення Заводчиков Валерій пропонує ввести в Україні свято – День Подяки українським Воїнам, Волонтерам, ДСНС, медикам, державам Європи, Заходу, які підтримали Україну у критичні часи російської агресії.

"Пропонується відзначати щорічно 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, як в першу чергу подяка від народу України, за можливість жити нашим дітям у вільній, щасливій Україні", - йдеться у зверненні.

Петиція набрала 868 голосів з 25000 необхідних для того, щоб її розглянув президент.

Автор петиції вважає, що для того, аби українці були впевнені у можливості реалізації своїх прав як громадян, були захищені від надзвичайних ситуацій, потрібно надати їм можливість та забезпечити право виконувати свої обовʼязки та функції у повному обсязі.

Так, українці вимагають бронювання для усього особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, оперативно-рятувальної служби та інших працівників цивільного захисту.

Останні новини України:

Нагадаємо,оновити дані у ТЦК доведеться і жінкам, подробиці.

Також писала Politeka, 22-річний чоловік уникнув мобілізації, чим все закінчилось.

Теги за темою
Україна Свята
Джерело матеріала
loader
loader