Експерт із мови тіла оцінила поведінку Кейт Міддлтон на Вімблдоні
Експерт із мови тіла оцінила поведінку Кейт Міддлтон на Вімблдоні

Експерт із мови тіла оцінила поведінку Кейт Міддлтон на Вімблдоні

Цього року це друга публічна поява принцеси Уельської на публіці. На фінал Вімблдонського турніру Кейт Міддлтон прийшла в компанії своєї дочки і сестри.

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон рідко з'являється на публіці під час лікування раку. Учора, 14 липня, вона зробила виняток і разом з дочкою, принцесою Шарлоттою, відвідала Вімблдон. Експертка з мови тіла Джуді Джеймс проаналізувала рухи дружини принца Вільяма і дійшла висновку, що Кейт продемонструвала "величезне бажання відновити зв'язок" із суспільством, повідомляє Метго.

На Вімблдонському чемпіонаті Кейт і Шарлотта зайняли місця на центральному корті, щоб подивитися фінал чоловічого одиночного турніру між Карлосом Алькарасом і Новаком Джоковичем. Натовп влаштував їм бурхливі овації та захоплені вигуки. Це була друга публічна поява принцеси з моменту постановки діагнозу "рак".

Експертка з мови тіла Джуді Джеймс вважає, що така реакція публіки — "дуже особисте побажання якнайшвидшого одужання від громадськості, передане в прямішій та інтимнішій атмосфері, ніж її нещодавня поява на балконі з рештою сім'ї".

"Вона відреагувала на це досить скромним кивком голови, немов сподіваючись, що зможе непомітно пробратися на своє місце", — сказала Джеймс, додавши, що "королівська елегантність Кейт і її сигнали впевненості злегка випарувалися" в цей момент. Експертка продовжила: "Потім вона зупинилася із захопленою посмішкою і ямочками на щоках і зробила дуже особистий, скромний і теплий жест визнання у відповідь на отриману нею хвилю прихильності".

Тим часом Шарлотта показала, наскільки вона доросла. "Тихо наслідуючи свою матір і не потребуючи ні в чому, окрім кількох дотиків руки ззаду, щоб зробити крок уперед для рукостискання або пересісти на своє місце між Кейт і сестрою Піппою", — зазначила фахівчиня, яка також оцінила поведінку онуки Чарльза ІІІ.

Джуді підбила підсумок: "Мова тіла Кейт сигналізувала про здивування, захват і про велике бажання відновити зв'язок з підтримуючою і дуже турботливою публікою цього разу, на її перших етапах відновлення після хвороби".

Раніше, 12 липня, Фокус писав, що Кейт Міддлтон відмовила королю Чарльзу III в одному незвичайному проханні. Незважаючи на відмову, принцеса Уельська та її свекор продовжують підтримувати теплі стосунки. Зараз вони обидва лікуються від раку.

Теги за темою
Кейт Міддлтон
Джерело матеріала
loader