Яким буде новий недорогий Volkswagen для великої родини. Фото
Яким буде новий недорогий Volkswagen для великої родини. Фото

Яким буде новий недорогий Volkswagen для великої родини. Фото

Великий кросовер Volkswagen Atlas – недорогий автомобіль, який для багатьох покупців є зручною популярною машиною. Модернізовану модель для великої родини показали на фото у мережі.

Про це повідомляє Carscoops. Там підготували свій варіант дизайну довгоочікуваної моделі, ґрунтуючись на актуальній інформації. Раніше кросовер попався під час дорожніх випробувань. Як завжди в таких ситуаціях, зовнішність приховували від цікавих очей за допомогою плівки та наклейок.

На зображеннях показали новий кросовер VW Atlas 2 покоління до прем'єри, яка очікується у 2025 році. Автомобіль у цій модифікації продаватимуть як кросовер у США з 7-місним салоном.

Загалом у моделей Volkswagen досить простий дизайн і всі вони виконані в загальній стилістиці. Тому новий Volkswagen Atlas 2026 модельного року має отримати знайому зовнішність у стилі інших автомобілів бренду.

Очікуються змінені бампери, нова світлотехніка спереду та ззаду, інші колісні диски та свіжі кольори кузова. Ціна VW Atlas зараз – від 38 000 доларів. Якщо нове покоління кросовера і подорожчає, то небагато.

Раніше OBOZ.UA показував новий недорогий кросовер SsangYong із сучасним дизайном.

Джерело матеріала
loader
loader