Мадонна вивела у світ названу доньку Естер
Мадонна вивела у світ названу доньку Естер

Мадонна вивела у світ названу доньку Естер

Артистка стала мамою шістьох дітей. Двоє з них — біологічні.

65-річна американська співачка Мадонна вийшла на прогулянку з 11-річною донькою Естер. Про це пише Daily Mail.

Дует помітили в Нью-Йорку. Суперзірка була в повністю чорному образі під час рідкісної прогулянки з названою донькою. Медж одягла стильну максі-сукню в поєднанні з кардиганом у тон, доповнивши образ темними масивними сонцезахисними окулярами. Світле волосся артистки було розпущене, вона несла в руках напій.

Тим часом Естер була в сукні-майці з тваринним принтом.

Мадонна з донькою Естер

Мадонна також є матір’ю 27-річної Лурдес Леон, 23-річного Рокко Річі, 18-річного Девіда Банди, 18-річної Мерсі Джеймс і 11-річної Стелли — близнючки Естер. Перша народилася в союзі з кубинським актором Карлосом Леоном. Рокко — син режисера Гая Річі. А інші діти співачки свого часу були всиновлені з африканських країн.

Девіда артистка усиновила у 2006 році, коли йому було 13 місяців. Юнак народився в селі Ліпунга, яке розташоване на заході Малаві. Естер і Стеллу також усиновили з Малаві на початку 2017 року. Два роки до усиновлення дівчата жили в дитячому будинку.

Мадонна з дітьми
Фото: Instagram madonna

Ще одну дочку Медж Мерсі усиновили у 2007 році, коли їй було чотири роки і вона хворіла на малярію.

У червні 2023 року багатодітна мама була терміново госпіталізована після того, як виявилося, що в неї важка бактеріальна інфекція. Нещодавно Мадонна відсвяткувала річницю одужання.

Нагадаємо, як виглядають прийомні діти Мадонни.

Також Фокус писав про нового молодого бойфренда Мадонни.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader
loader