POSITIFF та танцівниця Юлія Сахневич заручилися
POSITIFF та танцівниця Юлія Сахневич заручилися

POSITIFF та танцівниця Юлія Сахневич заручилися

Співак Олексій Завгородній (POSITIFF) та танцівниця Юлія Сахневич заручилися. Радісною новиною пара поділилася в соцмережах, опублікувавши знімки, на яких засвітили обручки. Пара підписала публікацію словом "Кохаю" та смайликом у вигляді обручки.

Чутки про те, що новою обраницею співака є Сахневич, з'явилися ще під час участі артиста у шоу "Танці з зірками", але Олексій цю інформацію не підтверджував. У жовтні 2022 року POSITIFF вперше заговорив про нову дівчину. Тоді співак сказав, що стосунки зародилися ще до початку повномасштабної війни в Україні. До цього пара довгий час просто дружила.

У квітні цього року Завгороднього та Сахневич вперше зняли разом на концерті Артема Пивоварова у Києві, після чого артист підтвердив, що перебуває у стосунках із танцівницею понад три роки. За словами музиканта, він приховував роман, оскільки він уже мав досвід публічних стосунків, і він не хотів знову наступати на ті ж граблі.

До стосунків з Сахневич POSITIFF був одружений на дизайнері Анні Андрійчук. У квітні 2021-го співак підтвердив, що розійшовся із дружиною після 8 років шлюбу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від POSITIFF | Oleksii Zavgorodnii (@positiff)

Джерело матеріала
loader
loader