Забутий SsangYong готує недорогого суперника Toyota RAV4. Фото
Забутий SsangYong готує недорогого суперника Toyota RAV4. Фото

Забутий SsangYong готує недорогого суперника Toyota RAV4. Фото

Новий кросовер SsangYong Actyon 2025 модельного року від майже забутого корейського бренду запропонує практичність та стильний дизайн за доступною ціною. Новий автомобіль стане недорогим суперником Toyota RAV4. Машину показали на офіційних фото.

Як нагадує OBOZ.UA, раніше новий кросовер був відомий як проект SsangYong KGM J120. Але виявилося, що це довгоочікуване нове покоління моделі Actyon.

Новинку виконали на базі SsangYong Torres, але кузов тут інший. Автомобіль отримав більш динамічний силует та ефектне оформлення зовнішньої світлотехніки. Технічних деталей поки що не розкривають.

SsangYong Actyon

Споріднений SsangYong Torres оснащують бензиновим 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к.с. У разі встановлення заводського ГБО віддача складає 165 к.с. Також є електричний варіант. Швидше за все, такі силові установки варто очікувати і на SsangYong Actyon 2025.

Нагадаємо, з 2024 року компанія SsangYong змінила назву на KGM. Раніше корпоративний гігант KG Group взяв на себе керування виробником, усіма його потужностями та підрозділами, ставши єдиним власником.

Спочатку розглядали назву KG Mobility, яка вже фігурувала у ЗМІ. Але її зрештою визнали надто довгою. І це навіть без назви окремих моделей. Тож вирішили скоротити до трьох літер.

OBOZ.UA вже розповідав про новий кросовер Renault, який викликав ажіотаж на корейському ринку.

Джерело матеріала
loader