На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону

На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону

Одна з найцікавіших гонок сезону відбулася на Сільверстоуні і подарувала нам нового переможця в цьому році – Льюїса Хемілтона. Неймовірний сезон, незважаючи те, що Ферстаппен випереджає усіх в турнірній таблиці з величизнем відривом.

Здавалось, що за перемогу будуть боротися пілоти Макларен та Ред Булл, але в субботу усі зрозуміли, що зʼявилась третя сила – Мерседес, які зайняли першу лінію стартового поля. Думаю, що багато вболівальників подумали, що високий темп Хемілтона та Рассела тільки в кваліфікації, гонка розставить все на свої місця, та не тут то було. Вони вдало стартували та впевнено тримались на усіх стадіях гонки. Як би не схід Джорджа через технічні проблеми, то можливо це був би подіум для обох.

Гарну гонку провів чинний лідер чемпіонату, нідерландець зміг обійти на підсихаючий трасі Норріса в кінці гонки, але дотягнутися до перемоги не зміг буквально трохи. Льюїс порадував британських вболівальників, вигравши свою першу гонку с 2021 року. Покинувши болід, пілот не зміг стримати сліз.

Прекрасний виступ Ніка Хюлкенберга – 6 місце, та Алекса Албона 9 місце. Для Стролла цю гонку можна назвати успіхом, бо нарешті канадець зміг приїхати попереду більш досвідченного напарника. Але не думаю, що загалом в Астон Мартін задоволенні 7 та 8 місцем, бо перед стартом сезону вони планували боротися за перші місця. Говорять, що Лоунс Стролл незадоволенний інженерами і буду шукати нових.

А от хто провалив виступ, то це Перес, вилітивши в кваліфікації та потім в неділю їхати в кінці пелотону. Контракт з пілотом було продовжено, але зараз усі говорять, що Ред Булл розглядаюсь звільнення мексиканця. Варіантів для заміни дуже багато – Сайнс, Ріккардо та Цунода. Звичайно, що ідеальний кандидат – Карлос, але керівництво команди побоються садити іспанця через старі конфлікти пілота з Ферстаппеном за часів виступів в Торо Россо.

Не дуже добра гонка також для Феррарі – лише 5 та 15 місце. Наступні перегони в Угорщині, сподіваюсь, що цей трек більше підходить для червоних болідів.

/
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 1
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 2
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 3
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 4
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 5
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 6
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 7
На Сільверстоуні відбулась одна з найцікавіших гонок сезону - Фото 8
Джерело матеріала
loader
loader