Тімоті Шаламе зіграє спортсмена
Тімоті Шаламе зіграє спортсмена

Тімоті Шаламе зіграє спортсмена


 Видання Variety повідомляє, що Тімоті Шаламе близький до підписання контракту щодо головної ролі в фільмі «Marty Supreme» від студії A24. Це біографічна драма натхненна життям Марті Рейсмана – легендарного американського гравця в настільний теніс, відомого своєю яскравою грою та винятковими навичками. Рейсман взявся за ракетку в дуже ранньому віці і швидко став помітною фігурою у світі спорту, виграючи численні національні та міжнародні турніри.

 У режисерське крісло всівся Джош Сефді, який разом зі своїм братом Бенні зняв кримінальні драми «Гарні часи» і «Неограновані коштовності». Тепер їхні шляхи розійшлися, хоча все ще досить схожі: Бенні Сефді також знімає біографічну драму, також про спортсмена і також для студії A24. Цей проєкт має вийти у 2025 році, називається він «The Smashing Machine» і розповідає про чемпіона змішаних єдиноборств та UFC Марка Керра. Щодо «Marty Supreme» – то він ще на дуже ранній стадії виробництва, тому немає ні дати початку зйомок, ні дати прем’єри.

 P.S. Тімоті Шаламе, який завдяки «Дюні» і «Вонці» став зіркою блокбастерів, недавно завершив зйомки в байопіку «A Complete Unknown» Джеймса Менґолда про легендарного музиканта Боба Ділана. Також актор має зіграти в третій частині «Дюни», але про проєкт ще немає жодної конкретної інформації.

Тегі: кастинг
Джерело: Variety
Джерело матеріала
loader
loader