Чоловік став спати в наметі на задньому дворі та налагодив стосунки з дружиною
Чоловік став спати в наметі на задньому дворі та налагодив стосунки з дружиною

Чоловік став спати в наметі на задньому дворі та налагодив стосунки з дружиною

Подружжю Гамільтон довелося важко після народження другої дитини. Чоловік взяв на себе турботу про їхнього старшого сина, але незабаром став проявляти пасивну агресію в спілкуванні.

Житель Великої Британії зміг налагодити стосунки зі своєю дружиною після того, як став спати в наметі на задньому дворі. Про це пише Independent.

Хлої Гамільтон розповіла, що нещодавно у них з чоловіком народився другий син. Оскільки вона постійно зайнята новонародженим, її партнер узяв на себе турботу про їхнього старшого сина, якому два з половиною роки. Невдовзі вона помітила, що чоловік став постійно напруженим і часто проявляє пасивну агресію у спілкуванні. Зрештою, він зізнався, що перебуває на межі, адже турбота про сина та робота не залишали йому часу на особисті потреби.

Дружина серйозно сприйняла його втому, що накопичилася, і дійшла висновку, що його стрес закономірний. Поки вона могла поговорити з подругами, погортати соцмережі або почитати під час годування або сну немовляти, у чоловіка такої можливості не було. Крім того, ніхто не виявляв співчуття до нього і не пропонував допомоги, а він не хотів скаржитися.

Ілюстративне фото
Фото: Pexels

Чоловік розповів своїй обраниці, що прочитав у книжці дослідника і мандрівника Аластера Гамфрі "The Doorstep Mile" про мікропригоди, які можна влаштовувати після народження дітей. З дозволу дружини він почав ночами йти з дому і спати в наметі на задньому дворі або в парку. Чоловік брав із собою книгу і ліхтарик, а вранці повертався додому.

Дивно, але цей спосіб дав змогу молодому батькові розслабитися і повернути відчуття контролю над своїм життям. Ночі в наметі допомогли поліпшити його стосунки з дружиною і дітьми.

Раніше Фокус повідомляв, що дівчина розлучилася з хлопцем через погану економіку. Пара вирішила кинути все, а не будувати стосунки на відстані, почасти через витрати на перельоти туди й назад.

Також стало відомо, що дружка кинула наречену в салоні після того, як дізналася, що та над нею насміхається. Дівчина звернулася за порадою до користувачів соціального форуму після того, як дізналася, що її подруги обговорюють її за спиною.

Теги за темою
Діти чоловік
Джерело матеріала
loader
loader