Українські хокеїсти Німенеко та Лисенко змінили команду в Італії
Українські хокеїсти Німенеко та Лисенко змінили команду в Італії

Українські хокеїсти Німенеко та Лисенко змінили команду в Італії

Досвідчені українські хокеїсти Дмитро Німенко і Владислав Лисенко змінили команду у дрцгому дивізіоні чемпіонату Італії.

Як повідомляє пресслужба ФХУ, з клубу «Фельтрґ’яччо» вони перебираються до «Аости», передає Укрінформ.

36-річний нападник Німенко торік перейшов до «Фельтрґ’яччо»у з французького «Бріасона». У 34-х матчах Італійської хокейної ліги Дмитро закинув 13 шайб і зробив 39 результативних передач.

29 річний оборонець Лисенко до «Фельтреґ’яччо» грав за польський клуб «Санок». У сезоні-2023/2024 Владислав зіграв в Італії 35 матчів, закинув 12 шайб і відзначився 23-ма асистами.

Німенко і Лисенко – вихованці «Сокола». У сезоні-2020/2021 вони разом виступали за головну команду киян і допомогли їй дійти до фіналу чемпіонату України. Надалі Владислав перейшов удо "Маріуполя", а Німенко був одним із лідерів «Сокола», який здобув національний Кубок і чемпіонство у незавершеному через початок війни чемпіонаті України-2021/2022.

В «Аості» Німенко і Лисенко виступатимуть разом зі ще двома вихованцями «Сокола» - 16-річним оборонцем Савелієм Сухицьким і 17-річним форвардом Адріаном Мовчаном, які допомогли команді підвищитися в класі у попередньому сезоні. Хлопці перебралися до «Аости» після початку повномасштабної війни.

Фото: facebook.com/fhu.com.ua.

Теги за темою
Україна Спорт Італія
Джерело матеріала
loader
loader