Там живуть лише туристи: жінка показала покинутий готель в Італії, де взагалі немає персоналу
Там живуть лише туристи: жінка показала покинутий готель в Італії, де взагалі немає персоналу

Там живуть лише туристи: жінка показала покинутий готель в Італії, де взагалі немає персоналу

Мандрівниця відпочивала на острові Сардинія і спочатку була єдиною гостею. Про готель вона зняла відео й показала його в тіктоці.

Покинутий готель на Сардинії, де є лише відвідувачі

Жінка показала старомодні інтер'єри готелю, а також розповіла, що була єдиною гостею і майже не бачила працівників.

Тут жила лише я. Щойно приїхали кілька джентльменів, які забронювали номер заздалегідь, але їх навіть ніхто не зустрів, бо тут ані душі,
– поділилася тіктокерка.

За словами блогерки, коли їй вручали ключ, то попередили, що "все буде зачинено". Та вона навіть не думала, що в готелі буде пусто. Клієнтка сподівалася, що ресторан на першому поверсі запрацює, але не судилося.

Жінка також показала свій номер: "Це схоже на типову кімнату в будинку моєї бабусі. Всі інші номери відкриті й немає жодної охорони. Погодьтесь, це якийсь сюрреалізм".

Туристична блогерка розповідає про готель без персоналу: дивіться відео

Жінка показувала готель новим мешканцям

Оскільки готель був пустий, а прибули нові відвідувачі, блогерка намагалася зв'язатися з працівниками. Слухавку взяв чоловік і сказав, що це вона має показати клієнтам їхню кімнату.

Вони приїхали, але все було зачинено – кафетерій, ресторан. Аби з'ясувати, у чому проблема, я запропонувала за номером цього готелю, вказаним в інформаційних довідках. Слухавку підняв якийсь хлопець і сказав, що нові гості мають поселитися у номері 109, який розташований нагорі, й попросив мене провести їх,
– розповіла жінка.

У коментарях користувачі активно обговорюють ситуацію: хтось каже блогерці виселятися, бо сервіс жахливий. А хтось кепкує, кажучи, що точно треба тікати геть, бо ще консьєржем там залишиться.

Джерело матеріала
loader
loader