Кайлі Дженнер потішила фанатів новими знімками в купальнику
Кайлі Дженнер потішила фанатів новими знімками в купальнику

Кайлі Дженнер потішила фанатів новими знімками в купальнику

Кайлі Дженнер показала спекотний образ у закритому купальнику. Зірка реаліті-шоу останнім часом активно просуває свій бренд одягу Khy.

Американська світська левиця і бізнесвумен Кайлі Дженнерпродемонструвала свої знамениті форми в одній з нових пропозицій своєї лінії купальників Khy. На сторінці свого бренду в Instagram вона опублікувала серію нових фотографій.

26-річна зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" була одягнена у фірмовий суцільний купальник з перехресними бретелями на спині за 78 доларів і ультракоротку спідницю для плавання чорного кольору за 36 доларів.

Кайлі Дженнер
Фото: instagram.com/khy

"Khy Vacation Shop уже тут! У цій колекції представлені плавки з силуетами в стилі 90-х, а також сітчасті та м'які еластичні накидки. Усі моделі коштують від 34 до 78 доларів і вже доступні на Khy.com", — йдеться в публікації.

Кайлі Дженнер
Фото: instagram.com/khy

Шанувальники Дженнер відзначили, що вона стала надзвичайно худою. Один із шанувальників звинуватив її в підтримці "нереалістичних стандартів тіла", а інший напав на неї, написавши: "Плаче через те, що люди кажуть про її зовнішність, але постійно демонструє себе в провокаційних образах".

Кайлі Дженнер
Фото: instagram.com/khy

Але позитивні коментарі переважили негативні, оскільки більшість фанатів назвали її "чудовою" і "чудовою богинею".

Також цього тижня мама шестирічної Стормі та дворічної Айри і її колишнього хлопця 33-річного Тревіса Скотта насолоджувалася відпочинком у Римі. Під час поїздки, Кайлі відвідала концерт Coldplay зі своєю найкращою подругою Стассі Караніколау і дочкою Стормі.

Раніше, 14 червня, Кайлі Дженнер поділилася новими знімками свого шикарного відпочинку на Майорці. Зірка продемонструвала струнку фігуру, позуючи на розкішній яхті біля скелястого узбережжя іспанського острова.

Джерело матеріала
loader