"Набридло": Оззі Осборн жорстко розкритикував пікантні танці Брітні Спірс
"Набридло": Оззі Осборн жорстко розкритикував пікантні танці Брітні Спірс

"Набридло": Оззі Осборн жорстко розкритикував пікантні танці Брітні Спірс

Співачка давно не виступає на сцені, але продовжує радувати своїх 42,3 млн підписників новинами свого життя. Брітні Спірс часто публікує аматорські відео, де в різному вбранні танцює на камеру.

Легендарний британський рок-музикант Оззі Осборн розкритикував Брітні Спірс, заявивши, що йому "набридло" дивитися танцювальні відеоролики американської поп-співачки в інтернеті, повідомляє Мirror.

Під час подкасту "The Osbournes" 75-річний Оззі поділився своїми думками щодо публікацій Брітні в соціальних мережах у відповідь на запитання фаната. Разом зі своєю дружиною Шерон і дітьми Келлі та Джеком сім'я відкрила трибуну для запитань, і один з їхніх фанатів запитав Келлі, коли вона, можливо, почне ділитися відео з танцями в TikTok.

На що Келлі відповіла: "Ніколи. Я не вмію танцювати TikTok. Не знаю, чому хтось взагалі міг так подумати". Тим часом легенда рок-н-ролу Оззі, який також знайшов цю ідею огидною, згадав Брітні Спірс, заявивши, що йому "набридло" дивитися відео "старої" поп-зірки. Син музиканта погодився, назвавши ситуацію Брітні "дуже сумною" і "несамовитою", а Шерон назвала Спірс "бідолахою".

42-річна виконавиця часто викликає занепокоєння у прихильників не тільки скандальними витівками, а й пікантними танцями. Однак Брітні раніше дала відсіч своїм критикам і повідомила, що вона просто "робить це заради розваги" і не збирається змінювати свій стиль танцю. Дивіться один з її останніх роликів:

Раніше, 26 червня, Брітні Спірс емоційно відреагувала на свої непривабливі фото в мережі. Співачка назвала себе людиною, над якою "найбільше знущаються у світі".

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader