Пасажир літака перед зльотом побачив на смузі свої покинуті валізи
Пасажир літака перед зльотом побачив на смузі свої покинуті валізи

Пасажир літака перед зльотом побачив на смузі свої покинуті валізи

В одній з сумок було п’ять кілограмів сиру, який міг зіпсуватися на такій неймовірній спеці.

Пасажир літака перед самісіньким зльотом побачив на смузі свої покинуті валізи. Відповідні фотографії з’явилися у соціальній мережі Х (колишній Twitter) й швидко зібрали мільйони переглядів.

"Я не можу з цим впоратися", — написав засмучений пасажир на ім'я Альберто, описуючи помилку з багажем, яка сталася на початку місяця в аеропорту Барахас, що у Мадриді (Іспанія).

Мандрівник разом зі своєю родиною спокійно сидів у салоні, чекаючи на зліт літака, коли глянув в ілюмінатор й помітив дві валізи, що неприкаяно стояли на асфальті. Спочатку чоловік тішив себе думкою, що багаж належить комусь іншому й навіть зробив кілька фотографій, щоб посміятися. Лише згодом він усвідомив жахливу правду.

Мандрівник разом зі своєю родиною сидів у салоні, чекаючи на зліт літака, коли глянув в ілюмінатор й помітив дві валізи, що неприкаяно стояли на асфальті
Фото: X (Twitter)

"Я сказав тітці: "Дивись, вони загубили дві валізи", а вона мені відповідає: "Дуже схожі на мою та бабусину", — згадує той курйозний випадок Альберто.

За його словами, в одній з сумок було п’ять кілограмів сиру, який, як він припустив, міг запросто зіпсуватися на такій неймовірній спеці.

Користувачі мережі у коментарях почали підтримувати пасажира, дехто жартував та ділився власними історіями.

  • Принаймні, турбіна їх не проковтнула, ха-ха";
  • "Мені потрібно знати, чим закінчиться ця історія, допоможіть";
  • "Пам’ятаю, колись я побачив, як співробітник аеропорту жбурляє мою валізу. Це просто якийсь жах";
  • "Не зрозумів, твої валізи забули чи просто ще не встигли завантажити?";
  • "Нагадує нічний кошмар".
За словами Алберто, в одній з сумок було п"ять кілограмів сиру
Фото: X (Twitter)

Як згодом з’ясувалося, валізи Альберто не загубилися: після прибуття до пункту призначення в Ла-Манзі авіакомпанія доставила їх за адресою.

"Вони повернулися додому, попри всі труднощі — з сиром все гаразд", — написав вдячний мандрівник на своїй сторінці у соціальній мережі Х, опублікувавши фото своїх речей.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що одна з пасажирок зняла на відео, як працівники авіакомпанії American Airlines жбурляють багаж у міжнародному аеропорту Маямі (США). Запис зібрав понад три мільйони переглядів у TikTok. В описі зазначалося, що чоловіки сміялися, коли робили те саме з двома іншими інвалідними візками.

Крім того, працівника аеропорту звільнили після того, як один із пасажирів помітив непристойне послання, яке той залишив на його валізі.

Теги за темою
фото Туризм
Джерело матеріала
loader