Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розповіла про зятя, який служить на "нулі"
Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розповіла про зятя, який служить на "нулі"

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розповіла про зятя, який служить на "нулі"

Ніна Набока вперше розповіла про свою сім'ю — доньку, зятя на фронті та онучку.

67-річна акторка Ніна Набока відома роллю у серіалах "Спіймати Кайдаша", "Перші ластівки" та "Будинок "Слово" вперше розповіла про зятя, який служить на фронті. Подробицями акторка поділилася в інтерв'ю OBOZ.UA.

Акторка розповідаючи про свою родину зізналася, що чоловік доньки Одарки вже рік як служить на фронті. За її словами, зять перебуває в найгарячіших позиціях — на нулі.

За час служби в армії, чоловік отримав дві контузії, тому по приїзду додому його теща та дружина одразу ж відправили його на лікування. Як розповіла, Ніна Набока, чоловік страждає сильними головними болями і часто кричить уві сні. Втім зять не дуже піддається впливу і говорить, що просто хоче спокійно відпочити на дачі.

Ніна Набока
Фото: facebook.com/nina.naboka

"Вони (ред. донька з чоловіком та онука) мешкають окремо, зять мій – на війні, на нульовці. Вже рік з лишком. Ось прийшов у відпустку, хочемо його підлікувати, бо пережив дві контузії. Трошки кричить вночі, головні болі. У мене дача на Київському морі. І він приїхав, каже: "Нічого не хочу, тільки на дачу". Ми поїхали одразу – в річку купатися, шашлики смажити", — розповіла акторка.

Ніна Набока також розповіла, що донька Одарка народила онучку, яку назвали Марія, однак в родині дівчинку називають Маруся.

"Вона щось починала опиратися: "Ну, бабусю". Я кажу: "Що? У нас Маруся Чурай, Маруся Богуславка. Маруся, раз! Два! Три, калина! Розумієш?",- пояснила акторка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ада Роговцева у свій День народження попросила зібрати гроші на автомобіль.

Крім цього, Фокус писав, що Дмитро Монатік зізнався,скільки йому заплатили за виступ на весіллі, де ведучим був Максим Галкін.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader
loader