Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії
Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії

Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії

Північнокорейський лідер вважає, що армії КНДР та Росії мають “відіграти важливу роль у захисті регіонального та глобального світу”.

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин зустрівся з військовою делегацією Росії на чолі із заступником міністра оборони РФ Олексієм Криворучко. Про це повідомляє державна радіостанція .

 

Лідер КНДР та заступник глави оборонного відомства РФ “обмінялися розумінням важливості та необхідності взаємодії двох країн у сфері захисту взаємних інтересів безпеки”.

 

Як повідомляє ЦТАК, Кім Чен Ин передав “бойовий привіт армії та народу Росії” та висловив підтримку та “тверду солідарність” корейських уряду та народу у проведенні спеціальної військової операції в Україні.

 

На думку Кім Чен Ина, армії КНДР і РФ повинні “міцніше згуртуватися” та “енергійно стимулювати корейсько-російські відносини” у нову епоху.

Про Криворучко відомо, що він займається держоборонзамовленням. Він зберіг свою посаду, попри недавні перестановки та корупційні скандали у російському військовому відомстві.

 



Теги за темою
Росія КНДР
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader