Найпрактичнішу модель Dacia бюджетного сегменту показали у мережі
Найпрактичнішу модель Dacia бюджетного сегменту показали у мережі

Найпрактичнішу модель Dacia бюджетного сегменту показали у мережі

Бюджетний автомобіль Dacia Dokker показали у мережі з дизайном 2025 року. Практичний автомобіль для великої родини візуально зробили дуже сучасним та підігнали під вимоги сьогодення.

Для глобального ринку мінівен Dokker вже не виробляють – модель застаріла, і в лінійці її замінив 7-місний універсал Dacia Jogger. Але на каналі Digimods DESIGN вирішили вигадати новий Dacia Dokker 2025 року. Це спроба пофантазувати на тему сучаснішого автомобіля з гарним оснащенням. За основу взяли VW Caddy – це видно з логотипу ззаду.

Але це аматорська робота, яка не має відношення до Renault та Dacia. Результат цікавий, але ми вже знаємо, що у продаж вирушить великий кросовер Dacia Bigster на базі нового покоління Duster 3.

Dacia Dokker

Конвеєр для моделі вже налагоджують. Очікується, що перші екземпляри бюджетника Dacia Bigster виготовлять до кінця 2024 року. Кросовер має вирушити у продаж у 2025 році.

Раніше з'являлася інформація, що модель коштуватиме близько 22 000 євро за базовий варіант. Відмінна пропозиція, враховуючи практичність та розміри новинки. Проте це буде найдорожча модель Dacia в історії.

Раніше OBOZ.UA показував новий кросовер Bigster до прем'єри.

Джерело матеріала
loader
loader