Порятунок від спеки: людям пропонують поселитися у хатині, що нагадує нору в пагорбі
Порятунок від спеки: людям пропонують поселитися у хатині, що нагадує нору в пагорбі

Порятунок від спеки: людям пропонують поселитися у хатині, що нагадує нору в пагорбі

Незвичайна туристична локація розташована всього за декілька хвилин їзди від Національного парку Сноудонія.

На околиці міста Маллвід, що у Північному Уельсі (Велика Британія), можна орендувати унікальний котедж під назвою Nant yr Esgair, що нагадує нору в пагорбі. Туристи можуть не лише сховатися там від аномальної спеки, а й відчути себе героєм фентезійного фільму "Володар перснів". Про це пише видання The Mirror.

Незвичайна туристична локація розташована всього за декілька хвилин їзди від Національного парку Сноудонія. Там є все необхідне для комфортного проживання, зокрема гідромасажна ванна з панорамним видом на природу.

"Будинок в пагорбі" розташований всього за декілька хвилин їзди від Національного парку Сноудонія
Фото: Sykes Cottages

Житло можна забронювати на сайті Sykes Cottages, де вже є чимало відгуків від відвідувачів з різних куточків світу.

"Зупинився тут на тиждень – ідеальна база, щоб насолодитися чудовими краєвидами Північного Уельсу. Зручне житло посеред дикої природи. Дуже рекомендую", — написав один з них.

Інший додав: "Чудовий готель, доглянутий, гарна атмосфера — ідеально для романтичного відпочинку. Саме те, що ми шукали".

"Чудове місце. Сподобалося сидіти в джакузі, милуватися краєвидами та дикою природою, насолоджуватися спокоєм", — прокоментував третій.

Власники готелю повідомили, що у двох схожих за плануванням котеджах може поселитися компанія туристів з восьми осіб.

Кухня у котеджі Nant yr Esgair
Фото: Sykes Cottages

Нагадаємо, раніше Фокус розповідав, як колишня трамвайна станція у місті Аделаїди (Австралія) перетворилась на розкішний сімейний будинок із чотирма спальнями у стилі лофт. Останні 30 років там щасливо жили Корбет Стейн та його партнерка Діана Палмер, однак тепер пара продає свій особняк.

Крім того, ми писали про 43-річну Ніккі та її 40-річного чоловіка Рая, які з вересня минулого року стали професійними доглядачами за будинками та домашніми тваринами. Завдяки цьому родина заощаджує тисячі фунтів стерлінгів на оренді житла та комунальних послугах.

Теги за темою
фото Туризм відпочинок
Джерело матеріала
loader
loader