Помер зірка серіалу "Теорія великого вибуху"
Помер зірка серіалу "Теорія великого вибуху"

Помер зірка серіалу "Теорія великого вибуху"

Артистові на момент смерті було 94 роки.

Американський актор Боб Ньюхарт, сатиричний комік, чиї серіали "Шоу Боба Ньюхарта" і "Ньюхарт" користувалися величезним успіхом протягом 1970-х і 80-х років, помер у четвер у Лос-Анджелесі. Йому було 94.

За даними Vanity Fair, публіцист Ньюхарта Джеррі Дігні повідомив, що він помер після серії нетривалих хвороб. Ньюхарт був також відомий молодій аудиторії як Папа Ельф у різдвяному класичному фільмі 2003 року "Ельф".

Також він грав гостьову роль у "Теорії великого вибуху" (за яку він отримав свою єдину "Еммі" як запрошена зірка 2013 року), а зовсім недавно він з'явився в серіях "Молодого Шелдона".

Творець "Теорії великого вибуху" Чак Лоррі згадав Ньюхарта, сказавши у своїй заяві: "Протягом багатьох років я благав Боба з'явитися на одному з моїх шоу. Він завжди говорив ні. Але потім він закохався в "Теорію великого вибуху" і сказав "так" - з двома умовами.

Перша: у його персонажа мала бути сюжетна лінія, що охоплює кілька епізодів. І друга: він хотів виграти Еммі. Ми впоралися з обома завданнями. Мені довелося працювати з легендою комедії. Майстер своєї справи, добра і делікатна людина.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше відомий український музикант "Дикого театру" Микола Ленока помер 15 липня під час бойового завдання. Представники театру повідомили сумну новину в соцмережах. Зазначимо, у музиканта залишилися дружина і двоє дітей.

11 липня у віці 75 років померла американська актриса Шеллі Дюваль. Про її смерть повідомив пресі її багаторічний партнер, музикант Ден Гілрой, з яким артистка перебувала у стосунках з 1989 року і до кінця її днів.

Джерело матеріала
loader
loader