Найцікавіши релізи серіалів цього тижня
Найцікавіши релізи серіалів цього тижня

Найцікавіши релізи серіалів цього тижня

Цього тижня на популярних стримінгових сервісах з’явилося кілька цікавих новинок. Ми зібрали відгуки критиків про кожен з них, щоб допомогти вам обрати, що подивитися у вихідні.

Нуарний трилер «Леді в озері»

Платформа: Apple TV
Шоуранерка: Альма Хар’єль
Головні ролі: Наталі Портман, Мозес Інґрам, І’лан Ноель
Тривалість: 7 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: 80%
Рейтинг IMDb: Ще немає

Про що серіал: Серіал, заснований на однойменному романі Лори Ліппман, розгортається в 1960-х роках у Балтиморі. Історія розповідає про заможну домогосподарку Медді Шварц і темношкіру матір-одиначку Клео Джонсон. Вони об’єднуються, щоб розслідувати зникнення дівчинки на ім’я Тессі.

Що кажуть критики: The Guardian хвалить акторську гру та добре написаний сюжет. Variety зазначає, що серіал насичений деталями, що вимагає від глядачів уважного стеження за подіями.

Драма «Ті, хто збираються померти»

Платформа: Amazon Prime
Шоуранер: Роберт Родат
Головні ролі: Ентоні Гопкінс, Іван Реон, Сара Мартінс, Джоджо Макарі
Тривалість: 10 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: 54%
Рейтинг IMDb: 6,8

Про що серіал: Екранізація роману Деніела Меннікса розповідає про сироту Тенакса, який стає власником популярної гральної контори в Стародавньому Римі та прагне створити свою команду на колісничних перегонах.

Що кажуть критики: Variety відзначає захопливий сюжет і гру акторів, проте зазначає, що на спецефекти могли б виділити більше бюджету. The Guardian вважає, що бої на арені та перегони на колісницях вийшли дуже ефектними.

Драма «Господар будинку»

Платформа: Netflix
Шоуранер: Кулп Каляреук
Головні ролі: Тірапонг Леовраквонг, Нарілія Гулмонгколпеч, Чарттайодом Хіраньястіті
Тривалість: 7 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: Ще немає
Рейтинг IMDb: 7,3

Про що серіал: Історія про боротьбу за спадок між синами мільйонера Магната Рунгроджа та його новою дружиною, хатньою робітницею Каймук, яка підозрює, що хтось із родичів убив її коханого.

Що кажуть критики: Decider відзначає сильний потенціал серіалу та хорошу акторську гру. Heaven of Horror хвалить розумних персонажів, за якими цікаво спостерігати.

Документалка «Убивство Лос-Анджелес»

Платформа: Netflix
Шоуранер: Дік Вульф
Тривалість: 5 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: Ще немає
Рейтинг IMDb: 7,6

Про що серіал: Реконструкція заплутаних злочинів, що сталися в Лос-Анджелесі за останні 40 років, з інтерв’ю з детективами та родичами жертв, архівними документами та записами.

Що кажуть критики: Decider рекомендує до перегляду, але зазначає, що в серіалі представлена лише думка поліцейських. Heaven of Horror хвалить відданість поліцейських розслідуванням.

Документалка «Дикий-дикий простір»

Платформа: HBO Max
Режисер: Росс Кауффман
Головні герої: Кріс Кемп, Вілл Маршалл, Пітер Бек
Тривалість: 1 година 33 хвилини
Рейтинг Rotten Tomatoes: 80%
Рейтинг IMDb: 7,2

 

Про що фільм: Документалка розповідає про космічні перегони між компаніями Astra, Rocket Lab та Planet Labs, які займаються розробкою новітніх космічних технологій.

Що кажуть критики: The Wall Street Journal пише, що фільм водночас розповідає про дивовижні й тривожні речі, як-от засмічення космосу. Deadline також згадує тривожні аспекти, як-от російську таємну зброю, що може знищити супутники.

Джерело матеріала
loader
loader